O nas

CPPE inženiring d.o.o. (Chemical and Pharmaceutical Process Engineering) je podjetje s sedežem v Celju (Slovenija), ki se ukvarja s strojnim in kemijskim inženiringom. Projektiramo in izdelujemo procesno opremo, natančneje reaktorsko, izolacijsko in sušilno procesno opremo namenjeno laboratorijski, pilotni in industrijski rabi, ki je maksimalno prilagojena zahtevam in željam uporabnika (REŠITVE PO MERI). Naše izdelke dobavljamo naročnikom iz energetske, farmacevtske in kemične panoge.

Vizija in poslanstvo podjetja je doseči prepoznavnost v svetovnem merilu, ki bo temeljila na razvoju in proizvodnji inovativnih kakovostnih izdelkov po meri, z visoko dodano vrednostjo, namenjene najzahtevnejšim uporabnikom. Spremljamo vas od opisa kompleksnega problema, do razvoja optimalne rešitve po vaši meri in vam zagotavljamo vse potrebno na enem mestu. S svojimi komplementarnimi partnerji pretvorimo vaše želje in potrebe v izdelek.

Cilji podjetja so nenehna vlaganja v razvoj, s čimer želimo okrepiti lastno blagovno znamko CPPE in njene izdelke med kupci, kot sinonim za kakovost in tehnološko dovršenost izdelkov. Spremembam na domačih in svetovnih trgih se prilagajamo s fleksibilnostjo podjetja, ki omogoča popolno prilagoditev izdelka vsakršni posebnosti procesov naših naročnikov. S sodobnimi industrijskimi izzivi in zahtevami se uspešno spopadamo z znanjem in inovativnostjo ter tako zagotavljamo najvišjo kakovost, konkurenčnost in ustreznost predpisom in standardom.

Industrijske reference

Raziskave in razvoj ter sofinancirani ali mednarodni projekti

horizon2020
 

Uradni zastopniki

MixIT

© 2016 CPPE inženiring d.o.o. Vse pravice pridržane. • Pravno obvestiloZasebnostKazalo strani